Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


4. hely a Vegyes páros VB-n

2014.05.01

 Az alapszakasz túlnyomó részében magabiztosan, és meggyőző játékkal gyüjtögették a győzelmeket, egyedül a szintén tehetséges fiatalokból álló orosz páros húzta keresztül a számításainkat, 5-4 arányban legyőzve a mieinket. Így 7 győzelemmel és 1 vereséggel a második helyen jutottunk tovább a csoportból, és nem kerültünk könnyű ágra. a legjobb 8 közé kerülésért a hazai skót egységet kellett legyőzni, ami remek játékkal sikerült is. Még aznap este következhetett az elődöntőbe kerülésért a norvég páros, akik tavaly a 4. helyen zártak. Tovább remekeltek fiataljaink, és magabiztos játékkal győztek.

A VB utolsó napján az elődöntőben következett a svéd páros, akik ellen nem tudtuk átvenni a kezdeményezést, sorra lenyitottuk a centerguardot, és futottunk az eredmény után, sajnos hiába.

A bronzmérkőzésre sem tudtuk felvenni a fordulatot, így a kitűnően játszó spanyol páros jogosan szerezte meg a bronzérmet. 

Úgy tűnt, hogy az egyenes kieséses szakasz első két mérkőzése túl sokat kivett a párosunkból, talán fizikailag és mentálisan is elfáradtak.

Mindazonáltal a világ 4 legjobb párosa között szerepelni remek teljesítmény - főleg annak ismeretében, hogy a vegyes páros olimpiai számmá való nyilvánításának igen jók az esélyei!

G R A T U L Á L U N K!