Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Debrecen Bonspiel Cup 2010

2010.08.04

Férficsapatunk az első fordulóban biztosan győzte le a "Pagát ulti" néven indult öregfiúkat. Sportszerűen megnyerték az utolsó endet is, ennek köszönhetően szombat délelőtt az EB-re gőzerővel készülő magyar vegyesválogatott, a "MAKUKA" volt az ellenfél - tisztes vereség. Szombat délután az IND csapatától egy fájó vereség következett, így elszálltak az érmes remények. Vasárnap hajnalban a kötelező győzelem egy szlovák csapat ellen már csak a 11. hely megszerzésére volt elegendő.

Női csapatunk szintén remekül kezdett, a Román curlingsport első külföldi fellépését halványítva el, nagyarányú győzelmet aratott. Szombaton előbb a Cseh vegyesválogatott ellen, majd a férfi A osztály stabil csapata, a Ratrak ellen sem sikerült meglepetést okozni. Vasárnap a zárófordulóban a szintén méltatlanul hátul helyezkedő Rimes (tagjai különböző élcsapatokból kikerült tapasztalt játékosok) ellen egy végig kiélezett küzdelemben, az utolsó kővel maradt alul, így csupán a 21. helyet sikerült megszerezni.

A versenyt a MAKUKA nyerte veretlenül, második helyet a lengyel "Media cc FAZI", míg a harmadikat a WSC Predators szerezte meg. Gratulálunk!!!

A szombat esti grillparti - ugyan új helyszínen, de a szokásos varázslatos, emelkedett hangulatban zajlott, amelyen mind a 14 magyar, illetve 10 külföldi csapat aktívan részt vett.

A verseny fényképei galériánkban, illetve a www.debrecenjegcsarnok.hu honlapon találhatóak.