Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


II. LILA nap

2011.10.07

 A sűrű program ellenére jó hangulatú versenyt sikerült megrendeznünk.

Első az  UTE férfi csapata (Ferenci János, Uti Tibor, Palancsa Zoltán, Miklai János) lett, minden ellenfelét magabiztosan legyőzve. Az immár 4. szezonját az "A" osztályban kezdő csapat számára remek felkészülés volt a verseny.

Második helyet az UTE női csapata (dr. Baluka Csabáné, Szabon Márta, Miklai Henrietta, Palancsa Dorottya, Lelovics Melinda) szerezte meg. Az ezüstérmes női alakulatban Palancsa Dóri először irányította skipként a csapatot, többnyire sikeresen.

Harmadik az öregfiúk csapata (Szentgyörgyvölgyi László, Kalmár György, Tolnai László, Verrasztó Mihály) lett. A csapat skipje - Rókusfalvy András - a vegyes EB miatt távol volt, és ez meg is látszott csapata eredményességén.

Negyedik helyezett lett az UTE junior fiú csapata (Rohmann Viktor, Ferenci Domonkos, Szarka Benjamin, Palancsa Péter). A csapatból valamennyien tagjai a junior válogatott keretnek, akik januárban Dániában részt vesznek a Junior VB-re kvalifikáló selejtezőn. Peti és Domi idén külön vált a felnőtt kerettől, és önálló csapattal indulnak az OB-n - reményeik szerint a "B" osztályban. A fiúk nem vallottak szégyent, szoros mérkőzéseken maradtak alul, a női csapattal Döntetlent értek el, férficsapatunk ellen az utolsó kőig volt esélyük a győzelemre.

Minden csapatnak köszönjük a részvételt, és eredményes szereplést kívánunk az idei szezonra!

 

H A J R Á  L I L Á K !