Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Véget ért az idei OB alapszakasza

2012.02.08

 A fiúk kezdték az OB-t, még két hete. Négy mérkőzés - négy vereség - nem túl bíztató kezdet, bár három mérkőzésen reális esélyünk volt a győzelemre. Most hétvégén két újabb vereség mellett megszületett idei első győzelmünk (a másodosztályból visszalépés miatt felkerült IND ellen), ami elégnek bizonyult ahhoz, hogy Tie-break mérkőzést játsszunk a WSC Predators csapatával a 7-8. hely megszerzéséért (lényeges, mivel a 8. kiesik az "A" osztályból, a 7. pedig egy osztályozót játszik február 28-án a "B" osztály második helyezett csapatával). Végülis rettenetes izgalmas mérkőzésen csapatunk 6-5-re nyert, megszerezve ezzel a minimális célként kitűzött 7. helyet!

A lányoktól más volt az elvárás (dobogó), ennek megfelelően Palancsa Dorottya skipelése mellett szépen gyűjtögették a győzelmeket. Végül a Westbay nőktől és az End Hunters-től elszenvedett két vereséggel a harmadik helyen várják a középdöntő jövő heti folytatását.

Mindkét nem küzdelmeiben a papírformának megfelelően az EB "A" csoportba való feljutást kiharcoló Westbay csapatai veretlenül várják a középdöntőket.

Szurkolunk UTE lányok, hajrá lilák!!!